Skip to main content

ONZE KAMERS

Onze B&B beschikt over zeven ruime kamers die met twee kamerhoge ramen het weelderig groen van de natuur naar binnen brengt.
Ze zijn genoemd naar omliggende boerderijen.

ONTBIJTRUIMTE

Ons ontbijtbuffet bestaat uit: eitjes rechtstreeks vanuit het kippenhok (op verschillende manieren klaargemaakt), zelfgemaakte confituur van fruit uit eigen boomgaard, honing van de buurman, eigenhandig gesneden fruit, yoghurt, assortiment charcuterie en kazen, versgebakken broodjes en koffiekoeken, ouderwetse opgegoten koffie en de dagelijkse krant. En natuurlijk kan je genieten van vers geperst fruitsap en verschillende broodsoorten.

RELAXRUIMTE

Geniet van onze drankenkoelkast waar je aan democratische prijzen van verschillende streekbieren kan genieten. Ook verschillende frisdranken, wijn, cava en champagne zijn te verkrijgen. En met een boek uit onze bibliotheek of de dagelijkse krant kan je in de zithoek heerlijk ontspannen.

VAKANTIEWONING

Luxe en ruimte in alle rust.

DE OMGEVING

B&B Nieuwhof is gelegen in een open polderlandschap waar u prachtige zichten hebt over de akkervelden en de weiden met z'n grazende koeien.

De vorige eigenaars van de hoeve deden vooral aan varkensteelt. In het jaar 2009 hebben we het woonhuis afgebroken en er een nieuwe privéwoning gebouwd, met in ons achterhoofd het idee om de toenmalige varkensstallen te verbouwen naar een B&B. Dit idee hebben we van maart 2011 tot juli 2012 gerealiseerd. Het was hard labeur, maar we zijn blij dat we u hier nu hartelijk welkom kunnen heten!